Уважаеми господин Президент,
След 20 години разпад на държавността, с ширеща се бедност, безотговорност и безнаказаност, България, страна с 14 вековна история, достигна върха на всички отрицания и дъното на всичко положително.
От името на Академичното ръководство на „Национален български университет  – трета възраст“ и от името на 2 158 000 пенсионери  имате нашата най-гореща подкрепа. Вашето изявление на следващия съвет по национална сигурност да са темите като корупцията, престъпността, съдебната реформа и бедността е първа нотка на надежда!
Вие сте първия държавник в годините на т.н. демокрация, който ще постави казаните по-горе проблеми. С тези свои действия Вие печелите уважението на милиони българи.
С изявена подкрепа и пожелание за успех:
Акад. д-р Ганчо Попов, ректор на на „Национален български университет  – трета възраст“

editorБез категорияУважаеми господин Президент, След 20 години разпад на държавността, с ширеща се бедност, безотговорност и безнаказаност, България, страна с 14 вековна история, достигна върха на всички отрицания и дъното на всичко положително. От името на Академичното ръководство на „Национален български университет  - трета възраст“ и от името на 2 158 000 пенсионери ...НАЦИОНАЛЕН БЪЛГАРСКИ  УНИВЕРСИТЕТ - ТРЕТА ВЪЗРАСТ